Familiefest

Find det perfekte sted til året familiefest

Står du og skal sammensætte årets familiefest, og mangler du at finde stedet hertil? Du kan i filtreringen herunder få et overblik over de steder, som kan leve op til dine ønsker. Alternativt kan du også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi gør benarbejdet for dig, og sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som opfylder dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din familiefest på Sjælland

Udvalgte steder til din familiefest i Jylland

Udvalgte steder til din familiefest på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit familiearrangement

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit familiearrangement samt, hvad du forventer af feststedet.

Vi finder de bedste steder til jeres fest

Vi matcher din forespørgsel med de 3 feststeder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din familiefest

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste steder til dig, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem matcher dine ønsker. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser under planlægningen af årets familiefest

Hvad er det for en slags familiefest?

En familiefest kan blandt andet bestå af en stille og rolig kom-sammen-middag. Det kan være en julefrokost eller et arrangement med fest og farver. Alt efter hvad man skal til familiefesten med overnatning, kan behovene være forskellige. Er familiefesten en fest med lidt ekstra gang i, kan man foretrække et sted, hvor det er tilladt at larme til sent ud på natten. Er det et mere stille og roligt arrangement, kan selve lokalets stemning og omgivelserne have større betydning.

Hvilke omgivelser ønsker du for familiefesten? 

Er det en familiefest, hvor der skal være plads til noget sjov, leg og måske udendørs aktiviteter, kan det overvejes at finde noget uden for byen. På den måde kan der skabes plads til sådanne aktiviteter for hele familien. Er familiefesten mere med fokus på god mad og drikke, kan stedets køkken og omgivelserne hertil være at højere prioritet.

Skal i overnatte?

Det kan være værd at overveje, om I er mest til de meget komfortable overnatningsmuligheder, som man ville få på bl.a. et hotel eller konferencecenter. I kan også vurdere, om I er mere til de intime og hyggelige muligheder som bl.a. hytter og hostels.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer