Julefrokostmenu

Find leverandøren af årets julefrokostmenu 

Skal du holde en julefrokost og har du styr på rammerne, men mangler stedet, der kan levere en julefrokostmenu ud af huset? Så kan du gennem filtreringen herunder, få den perfekte oversigt over, hvilke muligheder der er ifa. forskellige catering firmaer, restauranter og kroer med en julefrokost menu ud af huset. Vi tilbyder også at lave researchen for dig, ved at finde op til tre tilbud fra steder, som kan opfylde dine specifikke ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte cateringselskaber til din julefrokostmenu i København

Udvalgte cateringselskaber til din julefrokostmenu i Odense

Udvalgte cateringselskaber til din julefrokostmenu i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til menuen

Indsend jeres forespørgsel og definér, hvad du forventer af en julefrokost menu, og om det er en julefrokost menu leveret eller afhentet.

Vi finder de bedste løsninger til netop dig

Vores team læser din forespørgsel og finder de muligheder, som imødekommer dine krav og ønsker til en julefrokost menu.

De kontakter dig med deres tilbud på en julefrokost menu

Efter få dage vil du modtage op til tre tilbud fra udvalgte køkkener, som vi mener møder din forespørgsel bedst. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Tanker omkring valg af julefrokost menu 

Hvad skal menuen til julefrokosten indeholde? 

Er der nogle særlige ting du ikke kan undvære, så husk at gøre disse overvejelser, så du er sikker på, at du får den rigtige julefrokost menu. Det samme gælder, hvis du ønsker, at nogle ting helst bliver udeladt. Det kan også være en god idé at overveje, om der er nogle med allergier, vegetarer mv., som man skal tage hensyn til.

Hvad koster en julefrokost menu? 

Det er et bredt spørgsmål, da der netop er stor forskel på, hvor mange gæster og mængden af mad, der er nødvendigt til jeres julefrokost. Det er dog lettere at forklare hvad kuvertprisen typisk er. Priserne spænder typisk mellem 89 kr. til 450 kr. Prisen afhænger både af hvilken servering, hvor mange retter og hvilken oplevelse du ønsker. Hvis du ønsker en gastronomisk gourmetoplevelse, er det i den dyre ende.  

Ønsker du særlige drikkevarer til din julefrokost menu?

Der er mulighed for at få drikkevarer leveret til din julefrokostmenu. Ønsker du at få en tilpasset vinmenu, drinkspakke eller anden form for drikkevare løsning til din julefrokostmenu, kan det nemt lade sig gøre. Du vil få en drikkevaremenu, som komplimenterer anretningerne i din julefrokostmenu.  

Hvordan skal menuen serveres?

Der er flere muligheder for, hvordan julefrokostmenu kan serveres. I kan få serveret menuen som buffet, hvor deltagerne kan gå flere gange. En anden løsning er at få portionsanrettet menuen, så gæsterne får serveret én tallerken af gangen. En tredje løsning kan være, at sætte maden rundt omkring på bordet, så gæsterne kan tage, hvad de ønsker op på tallerkenen. Dog skal der nok serveres af runder og ikke alt maden ind på bordet på en gang. Dette kan være en god løsning, hvis man har et meget lille lokale, og ikke vil have for mange mennesker rundt i lokalet. Uanset hvad man beslutter sig for, vil det være en god ide at hyre personale, hvis i er en større forsamling. Det giver deltagerne mulighed for at nyde aftenen fuldt ud.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer