Eventbutler logo

Find og book mødelokale på Fyn

Få overblik over mere end 600 mødelokaler på EventButler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til et mødelokale på Fyn

Indsend en formular hvori du beskriver, de ønsker og behov som du har til et mødelokale på Fyn. Herunder kan du komme ind på, hvor mange mødedeltagere der skal være plads til, præferencer i forhold til forplejning samt hvor på Fyn du ønsker mødet skal afholdes. 

Vi finder op til 3 tilbud fra steder med et mødelokale på Fyn

På baggrund af din forespørgsel vil vi nu lægge os i selen for at finde de tre mødelokaler på Fyn, der bedst kan imødekomme dine krav til et mødelokale.

De kontakter dig med tilbud

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste mødelokaler på Fyn. Herefter vælger du frit, om en af stederne skal facilitere dit næste møde.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af mødelokale

De fleste steder med mødelokaler på EventButler tilbyder mødepakker. En mødepakke kan inkludere lokaleleje, forplejning og eventuelt overnatning til et mødedøgn. Mødepakkernes pris og indhold varierer afhængig af mødets varighed. Til de kortere møder indeholder mødepakker typisk vand, the, snacks og eventuelt en let anretning. I heldagsmødepakker er der som regel også serveringer i forbindelse med måltiderne. 

Det er en god idé at tage stilling til, om man ønsker et mødelokale i midtbyen eller et sted med mere fri omgivelser. Der er fordele og ulemper ved begge placeringer, som kan indgå i jeres beslutningsproces. Fordelene ved at arrangere et møde i en by som f.eks. Odense er, at det er let tilgængeligt for gæsterne at ankomme med offentlig transport. Vælger man derimod et mødelokale uden for byen, er der som regel bedre adgang til udendørsarealer, hvilket særlig er belejligt hvis det er et længerevarende møde, hvor deltagerne kan kan have behov for at trække frisk luft. 

Prisen på et møde varierer meget afhængig af, hvor på Fyn det skal afholdes, varigheden af mødet samt valg af forplejning. Prisen for et heldagsmøde med forplejning på Fyn ligger typisk et sted imellem 350 kr. per kuvert i den billige ende til 800 kr. per kuvert. 

Det er en god idé på forhånd at gøre sig tanker om, hvad der skal foregå på mødet, så man kan få indsigt i, hvilke faciliteter og udstyr der er behov for. Hvis der f.eks. skal være en PowerPoint præsentation, kan det være relevant at finde et sted med en projektor og lærred. På EventButler kan du sortere din søgning efter mødelokaler, så du kun får vist de lokaler, der lever op til dine krav. Brug oversigten og kryds af i filterfunktionen hvilke faciliteter og udstyr, der er essentielle for at dit møde forløber gnidningsfrit.

Brug EventButler til at finde de rette rammer til et møde

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement